استارتاپ خودرویی کانوو ورشکسته شد و فعالیت‌هایش را متوقف کرد.

استارتاپ خودرویی کانوو ورشکسته شد و فعالیت‌هایش را متوقف کرد.

استارتاپ هفت‌ساله خودروهای برقی کانوو به ورشکستگی اعلام کرد و به صورت فوری فعالیت‌های خود را متوقف خواهد کرد. این شرکت در حال فروش دارایی‌های خود در روند ورشکستگی فصل ۷ در دادگاه ورشکستگی دلاور است.

استارتاپ خودرویی کانوو اعلام ورشکستگی کرد و فعالیتش را متوقف کرد.

EV startup Canoo files for bankruptcy and ceases operations

شرکت تازه‌تأسیس کانُو، که هفت سال از تأسیس آن می‌گذرد، به طور رسمی اعلام ورشکستگی کرده و بلافاصله فعالیت‌های خود را متوقف خواهد کرد. این شرکت در حال liquidating دارایی‌های خود در فرآیند ورشکستگی فصل 7 در دادگاه ورشکستگی دلاور است. در بیانیه‌ای که روز جمعه منتشر شد، کانُو اعلام کرد که مذاکراتی با منابع سرمایه‌گذاری خارجی داشته است، اما این مذاکرات نتیجه‌ بخش نبوده و همچنین نتوانسته از برنامه وام وزارت انرژی ایالات متحده تأمین مالی کند. این درحالی است که این برنامه در روزهای پایانی دولت بایدن به شدت وام‌دهی می‌کرد.
در فایل ورشکستگی کانُو و زیرمجموعه‌هایش، ذکر شده که این شرکت به صدها طلبکار بدهکار است و مجموع بدهی‌های آن به بیش از 164 میلیون دلار می‌رسد. در حالی که این شرکت ادعا می‌کند حدود 126 میلیون دلار دارایی دارد. این رویداد تنها چند هفته پس از آن انجام می‌شود که کانُو باقی‌مانده کارمندان خود را اخراج کرد و کارخانه‌اش در اوکلاهما را تعطیل نمود.
کانُو در سال 2024 برای عرضه چند مدل از ون‌های الکتریکی‌اش به بازار با مشکلات زیادی مواجه شد و به دفعات شاهد ترک مقامات کلیدی خود بود. تا اواسط نوامبر، تنها 700 هزار دلار در حساب بانکی‌اش باقی مانده بود. این شرکت آخرین استارتاپ خودروی الکتریکی است که پس از ادغام با یک شرکت با هدف خاص برای تسهیل ورود به بازار سهام ورشکست شده است.
در ماه اوت سال 2020، کانُو برنامه‌ای برای ادغام با Hennessy Capital Acquisition Corp را اعلام کرد و سپس در ماه دسامبر وارد بورس شد و حدود 600 میلیون دلار جذب کرد. از زمان ورود به بورس، این شرکت تنها تعداد محدودی از ون‌های الکتریکی تولید کرد و آنها را به شرکای خود تحویل داد. سازمان خدمات پستی ایالات متحده، وزارت دفاع و ناسا از جمله نهادهایی بودند که به نحوی از وسایل نقلیه کانُو استفاده کرده یا استفاده می‌کنند.
شرکت کانُو به دلیل تعدد تغییرات در استراتژی خود، تحت مدیریت تونی آکیلا قرار گرفت که پیش از ادغام نیز در این شرکت سرمایه‌گذاری کرده بود. آکیلا که یک کارآفرین موفق است، بلافاصله توجه خود را از فروش به مصرف‌کنندگان به سمت ناوگان‌های تجاری معطوف کرد. در حین مدیریت آکیلا، کانُو چندین بار برنامه‌های خود را در مورد تولید خودروهای الکتریکی تغییر داد و در نهایت تصمیم به تأسیس چندین کارخانه در اوکلاهما گرفت.
نشانه‌های ورشکستگی از مدت‌ها قبل آشکار بود. کاربران ردیت متوجه شدند که بیلبورد شرکت در خارج از دفترش در تگزاس برداشته شده است و چندین کارمند که به مرخصی رفته بودند، اخطارهای رسمی پایان همکاری دریافت کردند. این تغییرات و وضعیت نابسامان مالی به وضوح نشان‌دهنده مشکلات جدی کانُو بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این استارتاپ و سایر تحلیل‌های مرتبط، می‌توانید به وب‌سایت ما به آدرس iwl.ir مراجعه کنید.