فویئر ۶.۲ میلیون دلار برای کمک به خرید خانه در اختیار مردم قرار داد

فویئر ۶.۲ میلیون دلار برای کمک به خرید خانه در اختیار مردم قرار داد

لندی لیو می‌داند که پس‌انداز برای خرید خانه چقدر دشوار است.

فویئر ۶.۲ میلیون دلار برای کمک به خرید خانه‌ها به متقاضیان اختصاص داد

Foyer unlocks $6.2M to help people save up to buy homes

لندی لیو به خوبی می‌داند که پس‌انداز برای خرید خانه چقدر دشوار است. در حالی که در استارتاپ وام مسکن Better.com کار می‌کرد، سال‌ها با خریداران نخستین خانه مواجه بود که از روند خرید خانه دچار استرس و سردرگمی می‌شدند. هنگامی که نوبت به خود او در سال 2022 رسید، نرخ‌های وام مسکن تقریباً دو برابر شده بود و او خود را در یکی از دشوارترین شرایط خرید خانه در دهه‌های گذشته یافت. او در این باره به TechCrunch گفت: «من خرید خود را متوقف کردم و از پیش‌پرداخت خود برای راه‌اندازی Foyer استفاده کردم، جایی که من هم به عنوان یک کاربر به اعضای خود ملحق شدم.»
Foyer یک پلتفرم است که به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا برای پیش‌پرداخت خرید خانه پس‌انداز کنند و به نوعی به عنوان یک "401(k) برای مالکیت خانه" عمل می‌کند. لیو اشاره کرد که امروزه حساب‌های پس‌انداز و اپلیکیشن‌های تخصصی برای تقریباً هر نوع دستاورد بزرگی وجود دارد، از جمله بازنشستگی، هزینه‌های دانشگاه و حتی هزینه‌های پزشکی بزرگ. اما با وجود گزینه‌های عمومی در بازار برای پس‌انداز برای پیش‌پرداخت، هیچ پلتفرمی وجود ندارد که به طور خاص بر روی پیش‌پرداخت خانه‌ها تمرکز کند.
او افزود: «ما بر این باوریم که مالکیت خانه جزو ضروریات رویای آمریکایی است و خریداران نخستین خانه به هر کمکی که می‌توانند نیاز دارند.» در Foyer، کاربران می‌توانند اهداف پس‌انداز مختص خود را تعیین کرده و از راهنمایی‌های شخصی در بهترین راه‌ها برای پس‌انداز برای خرید خانه، اطلاعات مربوط به نرخ وام‌ها و انتخاب یک شرکت املاک بهره‌مند شوند. این شرکت الگوی اشتراک‌گذاری را ارائه می‌دهد و به کاربرانی که به دنبال حمایت بیشتر هستند، عضویت می‌دهد. Foyer همچنین می‌تواند کاربران را به متخصصان عالیم ترجمه کند و به مشتریان این امکان را می‌دهد که جوایزی کسب کنند که قابل استفاده برای خرید خانه باشد.
لیو گفت: «شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات املاک سالانه میلیاردها دلار صرف بازاریابی به استفاده‌کنندگان نهایی می‌کنند و اکنون قادرند به طور مستقیم از سلامت مالی خریداران خانه‌های آینده حمایت کنند.» در سال‌های اخیر، خرید خانه تبدیل به چالش بزرگی شده است و بسیاری از خریداران آینده‌دار خود را به‌طور کامل از بازار خارج می‌بینند، دور از دستیابی به دستاوردهایی که نسل‌های قبلی در سنین جوانی به آن دست پیدا می‌کردند.
او ادامه داد: «پس‌انداز برای خرید خانه به برنامه‌ریزی بهتری از گذشته نیاز دارد.» سرمایه‌گذاران به وضوح در این ایده جاذبه‌ای می‌بینند. امروز Foyer از یک دور سرمایه‌گذاری ابتدایی 6.2 میلیون دلاری خبر می‌دهد که توسط Alpaca VC و Hometeam Ventures رهبری می‌شود. Accion Venture Lab و Clocktower Ventures نیز در این دور مشارکت داشتند.
آمی پاربو، شریک مدیریتی در Accion Venture Lab، به TechCrunch گفت: «مالکیت خانه نقش حیاتی در ایجاد امنیت مالی درازمدت ایفا می‌کند، به خصوص برای جوامع کم‌برخوردار که به‌طور تاریخی از فرصت‌های ثروت‌سازی محروم مانده‌اند.» دیوید گلدبرگ، شریک عمومی در Alpaca VC، گفت که آن‌ها به دلیل "رویکرد نوآورانه به مالکیت خانه" به Foyer جذب شده‌اند.
لیو خاطرنشان کرد که در حال حاضر، رقابت اصلی Foyer با حساب‌های پس‌انداز سنتی است. این شرکت در سال گذشته در میشیگان راه‌اندازی شد اما اکنون در سرتاسر کشور گسترش یافته و بیش از 10,000 کاربر را جذب کرده است. سرمایه تازه‌ای که به‌دست آمده به شرکت کمک می‌کند تا به گسترش و بهبود ویژگی‌های محصولات خود ادامه دهد. او گفت: «قیمت مسکن در بحران است و با این حال، مالکیت خانه بزرگ‌ترین منبع ایجاد ثروت برای خانواده‌های طبقه متوسط و اقلیت‌ها در ایالات متحده باقی مانده است. Foyer یک راه‌حل برای خریداران نخستین خانه ارائه می‌دهد؛ حساب پس‌اندازی ویژه که برای نسل آینده‌داران کار می‌کند.» برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به iwl.ir سر بزنید.