تأیید پاراگون: دولت آمریکا مشتری نرم‌افزارهای جاسوسی ماست.

تأیید پاراگون: دولت آمریکا مشتری نرم‌افزارهای جاسوسی ماست.

پارگون سولیوشن، تولیدکننده بدافزار اسرائیلی، تأیید کرد که محصولاتش را به دولت آمریکا و کشورهای متحد دیگر می‌فروشد.

سازنده بدافزار پاراگون تأیید کرد که دولت آمریکا مشتری این شرکت است.

Spyware maker Paragon confirms US government is a customer

شرکت تولیدکننده نرم‌افزار جاسوسی «پارگون سلوشنز» به رسانه تکنولوژی «تک‌کرانچ» تأیید کرد که محصولات خود را به دولت ایالات متحده و کشورهای هم‌پیمان نامشخص دیگری می‌فروشد. جان فلیمن، رئیس اجرایی این شرکت، در بیانیه‌ای در روز سه‌شنبه به تک‌کرانچ گفت: «پارگون فناوری خود را به گروهی منتخب از دموکراسی‌های جهانی، به‌ویژه ایالات متحده و هم‌پیمانانش، مجوز می‌دهد».
وی همچنین تأکید کرد که پارگون از تمامی کاربرانی که از فناوری‌هایش استفاده می‌کنند، خواسته است تا به شرایط و قوانین خاصی که به‌صراحت هدف‌گیری غیرقانونی خبرنگاران و دیگر افراد جامعه مدنی را ممنوع می‌کند، توافق کنند. فلیمن گفت: «ما سیاست تحمل صفر در برابر چنین هدف‌گیری‌هایی داریم و هر مشتری که شرایط خدمات ما را نقض کند، ارتباط خود با آن فرد را قطع خواهیم کرد».
این اظهارات پس از آن مطرح شد که واتس‌اپ روز جمعه ادعا کرد که نرم‌افزار جاسوسی پارگون در کمپینی هدف‌گیری 90 خبرنگار و دیگر اعضای جامعه مدنی مورد استفاده قرار گرفته است. به‌دنبال این ادعا، حداقل دو نفر اعلام کردند که جزو این اهداف بوده‌اند: خبرنگار ایتالیایی فرانچسکو کانیچلاتو و فعال لیبیایی ساکن سوئد، حسام ال‌گوماتی.
فلیمن به سوالات مشخصی که از او درباره این موضوعات پرسیده شد، از جمله اینکه پارگون چه کسانی را متحد و دموکراسی ایالات متحده می‌داند، پاسخی نداد. همچنین اطلاعاتی درباره شرایط خدمات و موارد مربوط به ممنوعیت هدف‌گیری خبرنگاران و اعضای جامعه مدنی با نرم‌افزار جاسوسی‌اش ارائه نکرد. آیا این شرکت می‌تواند و اقدام می‌کند تا به ادعاهای سوءاستفاده، مانند موارد مطرح‌شده توسط واتس‌اپ، رسیدگی کند؟ اینکه آیا پارگون تا به حال قراردادی را به دلیل این نوع نقض‌ها لغو کرده است نیز در این میان پرسیده شده است.
خبرنگار کانیچلاتو که مدیر سایت خبری Fanpage.it است، سال گذشته تحقیقی درباره «جوانان ملونی» (Gioventù Meloniana) انجام داد. این گروه جوانان جناح «دادرسان ایتالیا»، به رهبری جورجیا ملونی، نخست‌وزیر فعلی ایتالیا، بوده است. تحقیقات وی نشان داد که برخی از اعضای این گروه اظهارات نژادپرستانه و ضد یهودی کرده و شعارهای نازی و پروفاشیستی سر داده‌اند.
دولت ایتالیا به درخواست نظر تک‌کرانچ در این زمینه پاسخی نداده است. همچنین روز پنجشنبه واتس‌اپ نامه‌ای برای توقف و عدم ادامه فعالیت به پارگون ارسال کرد. با توجه به گزارش‌ها، پارگون مشتری ایتالیا نیز محسوب می‌شود، اما این ادعا هنوز تأیید نشده است. برای اطلاعات بیشتر در مورد پارگون سلوشنز می‌توانید به وب‌سایت ما یعنی iwl.ir مراجعه کنید.