لندوس هلث ۵۵ میلیون دلار برای بهبود صنعت آزمایشات بالینی جذب کرد.

لندوس هلث ۵۵ میلیون دلار برای بهبود صنعت آزمایشات بالینی جذب کرد.

استارتاپ چهار ساله لندن با حمایت پیتر تی‌یل، ۵۵ میلیون دلار در دور سرمایه‌گذاری سری B جمع‌آوری کرد تا به “اصلاح صنعت ناکارآمد آزمایش‌های بالینی” بپردازد.

لندوس هلث ۵۵ میلیون دلار جذب سرمایه کرد تا «صنعت آزمایشات بالینی معیوب را بهبود بخشد»

Lindus Health raises $55M to ‘fix the broken clinical trial industry’

یک استارتاپ چهار ساله در لندن که از سوی پیتر تیل حمایت می‌شود، موفق به جذب 55 میلیون دلار در دور تأمین مالی سری B شده است. این استارتاپ با هدف "اصلاح صنعت ناامیدکننده آزمایش‌های بالینی" فعالیت می‌کند. این خبر در حالی منتشر می‌شود که هوش مصنوعی به سرعت در حال تبدیل شدن به یک ابزار انقلابی در کشف و توسعه داروها است و به تبع آن، نیاز به یک فرآیند منظم و کارآمد برای انجام آزمایش‌های بالینی افزایش یافته است تا داروهای جدید سریع‌تر به بازار عرضه شوند.
لندوئس هلث (Lindus Health) یک پلتفرم جامع برای مدیریت کامل فرآیند آزمایش‌های بالینی طراحی کرده است، که در آن نقش اتوماسیون کلیدی است. به همین دلیل، لندوئس از خود به عنوان "ضد سازمان تحقیقاتی قراردادی" (anti-CRO) یاد می‌کند. برای افرادی که با این اصطلاح آشنا نیستند، سازمان‌های تحقیقاتی قراردادی (CRO) به مؤسساتی اطلاق می‌شود که توسط شرکت‌های داروسازی، بیوتکنولوژی و دستگاه‌های پزشکی برای انجام تحقیقات بالینی ضروری مورد استفاده قرار می‌گیرند. این سازمان‌ها به شرکت‌ها این امکان را می‌دهند که تمرکز بیشتری بر روی توسعه داروهای اصلی خود داشته باشند.
در سال گذشته، بازار CRO حدود 82 میلیارد دلار برآورد شده و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان این دهه به 130 میلیارد دلار برسد. توجه به این مسائل و روندهای جدید در صنعت دارو، نشان‌دهنده تغییرات مهم و فرصت‌های نوآورانه‌ای است که می‌تواند بر آینده پزشکی و درمان تأثیرگذار باشد. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به وب‌سایت ما به آدرس iwl.ir مراجعه کنید.

آزمایش‌ها و چالش‌ها

Trials and tribulations

آزمایش‌ها و چالش‌ها - Trials and tribulations

آزمایش‌ها و چالش‌ها
آزمایش‌های بالینی بسته به اندازه و دامنه‌اشان متفاوت هستند، اما معمولاً شامل چندین مرحله از ابتدا تا انتها می‌شوند. این مراحل شامل طراحی آزمایش، ساخت پروتکل و بسته‌ مستندات مقرراتی می‌باشد. پس از آن، باید فناوری لازم برای اجرای آزمایش‌ها راه‌اندازی شود، بیماران جذب شوند و داده‌ها جمع‌آوری گردند. جمع‌آوری این مراحل می‌تواند سال‌ها طول بکشد و بنابراین هنگامی که یک داروی نجات‌دهنده جان در نظر است، هر چیزی که بتواند این روند را سریع‌تر کند، مفید است.
شرکت لیندوس (Lindus) معتقد است که می‌تواند بسیاری از این مراحل را با استفاده از یادگیری ماشین بهینه‌سازی کند، به‌ویژه برای طراحی پروتکل اولیه که می‌تواند کار بسیار فشرده‌ای باشد. برای این منظور، لیندوس ابزاری برای تولید پروتکل طراحی کرده است که بر روی داده‌های تاریخی آموزش دیده و قادر است پیش‌نویس اولیه‌ای ایجاد کند. اگرچه نرم‌افزار این شرکت بخش عمده‌ای از خدمات آن را شامل می‌شود، مؤسس مشترک آن، مِری بکاویت (Meri Beckwith)، تأکید می‌کند که شرکت همه چیزهای مورد نیاز برای اجرای یک آزمایش بالینی جامع را فراهم می‌کند، از جمله پرسنل لازم برای انجام آن.
بکاویت در مصاحبه‌ای با TechCrunch در هفته گذشته گفت: "ما اکنون به‌طور مستقیم برای بیش از 35,000 بیمار ثبت‌نام کرده و درمان ارائه داده‌ایم. در تیم ما پزشکان، تکنولوژیست‌ها و افرادی هستند که بر داده‌های آزمایش، عملیات بالینی و مسائل مربوط به مقررات نظارت دارند."
لینوس هلث که در سال 2021 تأسیس شده است، تا کنون آزمایش‌های بالینی را در اروپا و ایالات متحده ارائه کرده و بر روی شرایطی مانند آسم، آکنه، سندروم خستگی مزمن، دیابت، فشار خون بالا، مدیریت وزن و اضطراب اجتماعی تمرکز کرده است. این آزمایش‌ها می‌توانند مربوط به تست داروها یا آزمایش دستگاه‌های پزشکی جدید باشند.
بکاویت می‌گوید: "چیزی که می‌توان در این شرایط مشاهده کرد و ما را هیجان‌زده می‌کند، این است که این موارد، شرایط پیچیده و شایعی هستند که بسیاری از افراد با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند و به‌راستی توسط صنعت نادیده گرفته شده‌اند."
لینوس هلث با استفاده از فناوری‌های نوین و رویکرد جامع خود در تلاش است تا به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک کند و با تأکید بر سرمایه‌گذاری در تحقیقات علمی و بالینی، به دنبال رفع نیازهای بهداشتی جامعه است.

کشف دارو

Drug discovery

کشف دارو
با ظهور هوش مصنوعی، حوزه‌های مختلفی از اخلاق و قوانین دچار چالش‌های جدی شده‌اند، اما یکی از زمینه‌هایی که به‌وضوح توجه بسیاری را به خود جلب کرده، کاربردهای بالقوه آن در حوزه بهداشت و درمان، به‌ویژه در کشف دارو است. تعدادی از استارتاپ‌ها سرمایه‌های کلانی را برای به‌کارگیری هوش مصنوعی در فرآیند کشف دارو جمع‌آوری کرده‌اند و شرکتی که در مرکز این تحولات قرار دارد، گوگل و دیپ‌مایند آن است. در ماه اکتبر، دمیس هاسابیس، مدیرعامل دیپ‌مایند، و جان جامپر به خاطر الگوریتم AlphaFold، که یک مدل یادگیری عمیق برای پیش‌بینی ساختار سه‌بعدی پروتئین‌ها است، جایزه نوبل شیمی را دریافت کردند. این داده‌ها برای تحقیقات بیماری‌ها و کمک به دانشمندان در شناسایی کاندیداهای دارویی جدید بسیار حیاتی هستند. هاسابیس پیش‌بینی می‌کند که تمام بیماری‌های انسانی می‌توانند در عرض یک دهه با بهره‌گیری از این پیشرفت‌ها درمان شوند. هرچند نشانه‌های اولیه مثبت به نظر می‌رسند، اما آزمایش‌های بالینی نقشی اساسی در اثبات ارزش واقعی این فناوری خواهند داشت.
در صنعت کشف دارو، بسیاری از استارتاپ‌ها برای نوسازی صنعت قدیمی آزمایش‌های بالینی سرمایه جمع‌آوری کرده‌اند. این موضوع سوال مهمی را به وجود می‌آورد: آیا جنجال پیرامون کشف دارو با هوش مصنوعی باعث افزایش تقاضا برای تکنولوژی‌های آزمایش بالینی می‌شود؟ بک‌وت، به عنوان یک صاحب‌نظر، معتقد است که در این زمینه رابطه‌ای وجود دارد. او می‌گوید: "صادقانه بگویم، تمام این شرکت‌های کشف دارو با هوش مصنوعی تأثیر واقعی خود را نخواهند داشت، مگر اینکه این گلوگاه در آزمایش‌های بالینی را برطرف کنیم." او تأکید می‌کند که "میانگین شرکت‌های کشف دارو با هوش مصنوعی اهداف و فرضیات را درباره دارو یا جمعیت‌های بیمار ارائه می‌دهند، اما هنوز باید آن‌ها را آزمایش کنید."
برای یک شرکت نرم‌افزاری خالص، مفهوم آزمایش سریع، به‌روزرسانی و ارسال کد به‌خوبی در فرهنگ شرکتی نهادینه شده است. اما در بیوتکنولوژی، حتی زمانی که نرم‌افزار جزء مرکزی فعالیت‌ها باشد، پذیرش چنین فلسفه‌ای به نام "سریع حرکت کن و چیزها را بشکن" دشوار بوده است. این مسأله به دلایل خوبی است، زیرا تفاوت بزرگی میان راه‌اندازی یک بازار مد و تولید داروهای نجات‌دهنده زندگی وجود دارد. با این حال، بک‌وت معتقد است که با زیرساخت‌های بهینه‌تر آزمایش‌های بالینی، شرایط می‌تواند به‌طور قابل توجهی بهبود یابد. او می‌گوید: "مأموریت ما به عنوان یک شرکت، کمک به این شرکت‌های بیوتکنولوژی برای آزمایش و به‌روزرسانی سریع‌تر و ایمن‌تر با بیماران است." این تلاش‌ها می‌تواند به توسعه داروهایی منجر شود که زندگی افراد را نجات دهد و نیازهای بهداشتی جوامع را پاسخگو باشد.

پیشنهاد ویژه برای دریافت جدید ترین تحولات بیوتکنولوژی و سلامت

اولین نفری باشید که درباره جدید ترین های بیوتکنولوژی و سلامت، می خوانید!
همین امروز در سایت IWL.IR عضو شوید و از جدیدترین های روز دنیای فن آوری بیوتکنولوژی و سلامت بهره‌مند شوید.

"کاشتن سطح"

‘Scratching the surface’

شرکت Lindus Health پیشتر حدود ۲۵ میلیون دلار از طریق تأمین سرمایه و کمک‌هزینه‌های مالی جمع‌آوری کرده بود، که شامل یک دور سرمایه‌گذاری سری A به مبلغ ۱۸ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ از سرمایه‌گذاران شناخته شده‌ای همچون Creandum، سرمایه‌گذار Spotify و کارآفرین میلیاردر، پیتر تیلی می‌شود. اکنون با ۵۵ میلیون دلار تازه در حساب، این شرکت در حال آماده‌سازی برای تسریع در فرآیند گسترش خود است، که شامل انتقال مقر جهانی خود از بریتانیا به ایالات متحده می‌باشد—یک تغییر در حال انجام.
علاوه بر این، Lindus قصد دارد منابع بیشتری را در تیم تجاری خود برای اعلام بازار سرمایه‌گذاری کند، به گسترش در انواع آزمایش‌های بالینی "کمک‌پذیرتر" بپردازد و همکاری‌های خود را با ابزارهای سامانه‌های شخص ثالث، مانند سوابق پزشکی الکترونیکی تقویت کند. مانند هر شرکتی که برای سال ۲۰۲۵ ارزشمند به حساب می‌آید، Lindus همچنین در حال کشف کاربردهای بیشتر هوش مصنوعی در کسب‌وکار خود است، از جمله راه‌هایی برای تحلیل داده‌های آزمایش‌های بالینی در زمان واقعی.
بکویت، یکی از مدیران این شرکت، اظهار داشت: "ما تنها در حال کاوش بر روی سطح امکاناتی هستیم که با هوش مصنوعی می‌توانیم ایجاد کنیم." دور سرمایه‌گذاری سری B Lindus Health به رهبری Balderton Capital صورت گرفت و با حمایت Creandum، Firstminute، Seedcamp و Visionaries Club همراه بود. به نظر می‌رسد که هدف Lindus Health این است که به‌عنوان یک پیشرو در زمینه بهداشت و درمان دیجیتال، ابتکارهای نوین و مؤثری را برای بهبود کیفیت خدمات پزشکی و افزایش سرعت در ارائه آن‌ها به کار گیرد.